Taarten

Bruidstaarten:

  

Trouwplannen?

Op de ‘mooiste’ dag van je leven mag een bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Of u nou een witte, rode, marsepeinen of chocolade taart wilt, bij ons is in overleg bijna alles mogelijk.

Heeft u nog geen  idee wat voor taart u op uw bruiloft wilt kom dan gerust eens langs in onze winkel, daar hebben wij een fotoboek liggen zodat u wat ideeën kan opdoen.

Als u even rustig geholpen wilt worden bij het uitzoeken van uw taart kunt u ook een afspraak maken, dan maakt de bakker tijd voor u en heeft u geen last van mensen die achter u staan te wachten. Tevens is het dan mogelijk om  te proeven, de bakker maakt dan verschillende bruidstaart amuses  zodat u dan ook weet hoe de taart zal smaken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alles van te vore goed geregeld is en daar hoort ook de taart bij. Tenslotte gaat u het diner van de bruiloft avond ook van   tevoren proeven dus waarom de taart dan niet!

Voor de topper kunt u bij ons alle kanten op kiest u voor het traditionele bruidspoppetje of wilt u bijvoorbeeld uw initialen op de taart van chocolade of chocolade harten. Als u een bepaald thema heeft op de bruiloft kunnen we dit ook laten terug komen in de taart.

Maak vandaag nog een amuse afspraak. Proeven is immers beleven!

                                                          Naar de contact pagina

 

Kinder- en jubleumtaarten

Wilt u uw kind verrassen met een speciale taart voor zijn/haar verjaardag dan kunt u ook bij ons terecht. In ons fotoboek hebben we tientallen ideeën staan maar uw eigen ideeën zijn natuurlijk  van harte welkom. We kunnen de taart met verschillende kleuren marsepein overdekken of voorzien van een foto.

Tevens maken wij taarten voor bepaalde jubilea voorzien van bijpassende decoratie zoals bijvoorbeeld een gouden 50 bovenop de taart voor iemand die Abraham/Sara ziet of 50 jaar getrouwd is.

Kindertaart:

 

Geboortetaarten:

 

Jubileumtaarten:

© Banketbakkerij Wesseling
Hoofdstraat 173-175
2071 EG Santpoort-Noord
023 537 7675